Ce mă inspiră primăvara asta? /colaborare cu Lizuca💚

Salutare, oameni frumoși!

Primăvara e anotimpul meu de suflet, știți bine, dacă ați mai fost pe aici n-o să vă surprindă chestiunea asta. În cazul în care sunteți noi pe acest meleag BUNĂ, EU SUNT ANIA ȘI PRIMĂVARA E PE SUFLETUL MEU!

Tocmai de aceea eu și Lizuca ne-am gândit să scriem ceva primăvăratic. Ea s-a gândit (și bine a făcut) să scriem fiecare despre ceea ce ne inspiră primăvara asta. Când am auzit mi-a înflorit sufletul.

Ce-mi place să mă trezesc în diminețile sorite de primăvară pentru că mă inspiră. Soarele de dimineață mă încarcă efectiv cu o energie bună și-mi reamintește Hei, a început o nouă zi. Poți face lucruri faine! De asta eu, deși am școală de la 12 și teoretic aș putea dormi până după 8 să zicem, eu sunt genul de om care se trezește o dată cu soarele (gen la 6 și ceva, uneori 7). De asta vara mă trezesc des la 5, mi-ați aflat secretul. Pur și simplu nu pot să dorm când văd că soarele e sus pe cer, mă simt inspirată să fac multe chestii.

Dimineața, cum mă trezesc devreme (nu și-n zilele înnorate dar asta-i altă poveste) mă apuc să scriu în BUJO (bullet journal) . Și asta mă inspiră. Am început să pun tot mai mult preț pe organizare. Îmi trec obiectivele pentru ziua respectivă (fie că-s teme pentru școală, fie chestiuni personale pe care vreau să le fac și-așa mai departe…), fie țin evidența zilnică a unor obiceiuri (de tipul ora fără net, citit cu voce tare, duolingo și altele și altele…), fie îmi notez idei pentru blog, fie îmi notez fraze, lucruri de care să-mi amintesc. Pentru mine BUJO-ul este un mod de a-mi organiza timpul și de asta mă inspiră atât de tare.

Plimbările prin grădină sunt printre preferatele mele, printre sursele mele de inspirație cele mai dragi…mă animă când mă aflu în aer liber și recunosc că mă simt super norocoasă că stau la casă pentru că dispun de grădină și dimineața pot să mă plimb în grădină să-mi încarc bateriile, seara după ce vin de la școală după o zi grea pot să-mi permit să mă relaxez fără social media sau acum în vacanță cel puțin o dată sau de două ori pe zi în grădină merg. Mă gândesc la mine, la viață, mă apucă pofta de creat, acolo și cânt și mă simt și liberă pe deasupra. De obicei când merg în grădină într-o plimbare merg singură ca să fiu doar eu cu mine, să-mi aud gândurile.

Cum a venit primăvara am început să port haine mai colorate, mai vii, mai fashion așa…Am observat de când a venit primăvara și căldura implicit că mă simt inspirată când sunt îmbrăcată fain, când îmi place cum sunt îmbrăcată…stilul meu fiind unul mai feminin, mai cochet și de asta sunt așa de veselă și inspirată când mă simt în pielea mea și am observat că mă simt cel mai în pielea mea cu haine colorate și cochete pe care le pot purta primăvara DAAA

Normal că florile mă inspiră! Nici nu încape discuția… Eu în sezonul rece ador să aprind lumânări iar primăvara prefer florile fără discuție sau maxim lumânările fructate…Dar dacă aș putea mi-aș umple casa cu flori. Mă energizează nebunește și mirosul floral, și să văd copaci înfloriți fie în grădină, fie pozați de alți oameni pe care-i urmăresc….Tot ce are iz floral să vină la mine!

Mi-am mai notat așa la primă mână că muzica de primăvară îmi aduce inspirație. Pe lângă eternele piese în franceză din playlist (gen Vianney, gen Louane, gen Edith Piaf) și muzica din actualul meu serial-obsesie (Free Rein în caz că vă interesează) am muzica mea primăvăratică care mă bagă în starea potrivită pentru creație, pentru o zi bună, pentru energie. A, și perioada asta îl ascult și mai mult pe Rieu…E genial omul!

Cam asta am avut eu să vă spun când vine vorba de primăvară și inspirație. Sunt super curioasă ce vă inspiră pe voi primăvara, aștept cu mare interes comentariile voastre 🙂 ! A, și citiți articolul Lizucăi 🙂 !

Reclame